Websites

Verhoog uw zichtbaarheid op het web dankzij een moderne, schaalbare en betaalbare website. Trek meer klanten aan dan uw concurrentie door een aangename ervaring te bieden, zowel op functioneel als op visueel vlak

Onze unieke aanpak zorgt voor een vlotte samenwerking

Ontwerp voor ontwikkeling

We starten nooit met ontwikkeling voordat we samen een goedgekeurd ontwerp hebben gevonden. Op die manier loopt de ontwikkeling veel vlotter en zijn er geen onaangename verrassingen in het ontwikkelproces.

Wij kunnen dankzij UI/UX in de designfase perfect de tijd en kost van ontwikkeling voorspellen. Zo houden we ons altijd binnen de vooropgestelde pakketprijs.

Standaard ingebakken SEO

Ongeacht de prijsklasse zorgen wij altijd dat de website een basis SEO opzet ter beschikking heeft.

Want wij willen dat u ongeacht de kost gevonden wordt door uw klanten. 

Een standaard keyword analyse zorgt ervoor dat wij vanaf dag 1 een solide SEO basis opstellen die klaar is voor uitbreiding indien gewenst.

Supersnelle Belgische Hosting

Om u optimale resultaten qua snelheid en dus ranking te bezorgen, hebben wij onze eigen supersnelle Belgische hosting.

Dit zorgt ervoor dat paginasnelheden omhoog gaan en aangezien dit een rol speelt voor Google ranking, is dit een groot voordeel ten opzichte van uw concurrentie. 

Dankzij centraal beheer bij ons, zijn back-ups, updates en security zaken ook vanzelfsprekend. 

U kan ook altijd kiezen om de hosting niet bij ons te plaatsen, maar dan kunnen wij op voorgaande zaken geen garanties geven.

Mogelijkheden

Promo
Betaal uw pakket op voorhand en krijg 25 procent korting!

Website Light

750
  • Mogelijk binnen de 48u
  • One page ontwerp
  • Gratis domeinnaam

Website Standard

1000
  • Meerdere pagina's
  • Dynamische content
  • Aflevering mogelijk binnen 1 week

Website Pro

2000
  • Uitgebreide backend mogelijkheden
  • Diepgaande SEO
  • Dynamische content met integraties

Het website Light pakket is bedoeld voor informatieve pagina’s met over het algemeen een enkele pagina die alle info in een stijlvolle manier weergeeft.

Deze websites hebben meestal een contactformulier en generale info. De ideale keuze voor een kleine zelfstandige of personen met een bijberoep die meer in de kijker willen staan.

Ook voor evenementen, of die nu eenmalig of jaarlijks zijn, is dit een ideale oplossing.

Bekijk hieronder een voorbeeld

 

Het website Standard pakket is bedoeld voor bedrijven die hun producten, klanten, missie en info op een boeiende manier willen weergeven.

Deze websites hebben typisch gezien meerdere pagina’s met elk hun specifiek doel. Daarnaast is Dynamische content ook van toepassing.

Een ideaal format dus voor Bloggers, hobbysites en middelgrote bedrijven, waarbij nieuwe artikelen, foto’s en video’s eenvoudig te plaatsen zijn vanuit de backend van de website.

Bekijk hieronder een voorbeeld

 

Het website Pro pakket is bedoeld voor bedrijven die nood hebben aan een op maat gemaakte oplossing. Dit pakket biedt diverse mogelijkheden qua integratie.

Deze websites zijn van een groter formaat en bevatten veel info, maar ook speciale zaken zoals een geautomatiseerde afsprakenplanner, uitgebreide formulieren en nog veel meer.

Dit is een ideaal format voor bijvoorbeeld: Een beautysalon, een kinesist, een tandarts,… Kortom een allesomvattende oplossing.

Bekijk hieronder een voorbeeld

Juwelier Wieme

Juwelier Wieme Mockup

Bèta band Heule

Admishift

Webshop/Boeking

Een online platform om uw producten in de kijker te zetten en sales te boosten. Ook boeking sites zijn mogelijk.

Hosting

Wij zorgen voor de snelste en bovendien Belgische hosting op maat van uw webproject.